вторник, 27 октомври 2015 г.

ДОКОЛКО БЪЛГАРИЯ Е ЗАЛЯТА ОТ МИГРАНТИ

Понеже хората с определен интелектуален капацитет ореваха орталъка за това как, видиш ли, майка България е залята от орди ислямизирани мигранти, та реших да публикувам тази клета класация на десетте страни, приемащи най-много бежанци.
Излишно е да ви споменавам, че не само ние, но и Европа като цяло въобще не е толкова засегната от мигрантската вълна, колкото се твърди и тръби навсякъде по медии и институции.
Моля, любувайте се!


Ако написаното ви харесва, кликнете на бутоните :-)

понеделник, 19 октомври 2015 г.

ОРДЕН ЗА НЕЩАСТИЕ, ОТ БЛАГОДАРНИТЕ МЕРЗАВЦИ

Попаднах в социалните мрежи на тази и много други забележителни "творби", изразяващи радостта на ликуващото множество пред смъртта на някакъв обикновен човек - бежанец ли е
бил, икономически имигрант ли... А може би и двете заедно, защото бедността върви ръка за ръка с много други пороци. Но както и да е, сигурно е много храбро и хитро да стреляш за сплашване във въздуха под мост и да убиеш без да искаш някого, а с малко повечко късмет не себе си или някой колега...


Спомних си, че бях някога и аз бежанец. Тогава съзнавах, че бягам от България именно, защото там вирее такъв долен тип хора, готови да стрелят и убиват единствено и само от омраза, а обществото не само не ги обезспокоява, но и ги поощрява и дори награждава с ордени. Всъщност, стрелящите и раздаващите ордени са едни и същи хора, а пък жертвите им обикновено не са бежанци, ами чистокръвни българи. В случаите, когато става дума за българи обаче, може и да не се раздават явно ордени, но резултатът е същият - правосъдието нехае, което пак е форма на безмълвно съгласие от страна на обществото.
 
Иначе в страната, в която на фронтона на всяко кметство пише с големи букви СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО, е пълно с бежанци като мен. Едни са се интегрирали, други просят, крадат, проституират, спят в паркове и под мостове (където обаче никой не "сплашва" невъоръжени хора с изстрели във въздуха). Почти всички просяци в моя квартал са българи, голяма част от проститутките и сводниците също са българи и често ме викат в полицейските участъци да превеждам на задържани за кражби и други зулуми българи. Никога никой не говори за инвазия, никога никой представител на институциите не престъпва закона. Напротив! Винаги проявяват необходимото уважение не само към хората, но и към всички права на задържаните - преводач, лекарски преглед, адвокат, храна.

Хора, признайте си! Българската държава е неспособна да администрира собствените си граждани, а при появата на смешно количество мигранти институциите са тотално задминати от събитията. И в създалия се хаос изплуват идиотите, раздаващи ордени по повод убийството на един нещастен бежанец, каквито, повтарям, бяхме и ние с баща ми преди близо 23 години.
За мое щастие тогава ние попаднахме в цивилизовано общество и на хубави хора. Докато в България, за жалост, първото е напълно невъзможно, а второто би било чист късмет.

....
....
Ако написаното ви харесва, кликнете на бутоните :-)

събота, 17 октомври 2015 г.

Трепери, българино!

Навремето папа Йоан-Павел II призова хората да не се страхуват и с това им даде нужната смелост да се противопоставят на комунизма, първо в Полша, след това и навсякъде.
Само ние не обърнахме внимание на думите му, защото нас не ни беше страх. Напротив, на нас си ни харесваше да живеем в мизерна диктатура, управлявани от полуидиоти, чувстващи се най-велики на света и мразещи всичко и всички. Обичахме да пречим, дразним и разваляме. Обичахме да живеем в бетонени кутийки и да караме брички. Обичахме да слушаме една и съща песен в изпълнение на сто различни изпълнители в продължение на десетки години. Вярвахме в едни и същи думи и идеи, за които вярвахме, че ще са меродавни винаги така, както и омразата ни спрямо едни и същи неща щеше да е вечна. Кютахме си, скътавахме се, спотайвахме се в охлювената си черупка, злобеехме и злорадствахме, когато на хората - които си бяхме избрали за врагове и които нито подозираха, че ги мразим, нито знаеха чесъществуваме - се случеше някакво нещастие, природно бедствие и т.н.

И в крайна сметка сме си все същите. Пак управляват полуидиоти, пак сме мизерници, пак мразим. И затова ви казвам, страхувайте се и треперете пред гладните и зъзнещи бежанци, защото те искат да ви заместят в съжалението на развитите общества и да вземат подаянията, на които крета цялата ви популация. Вадете ножове и патлаци на агонизиращото куче и си раздавайте ордени и ръчни часовници "Слава" за всеки убит нещастник така, както го правехте навремето при бай Тошо.

Страхувайте се и трепайте, за да сте си все същите завинаги, амин!

....

Ако написаното ви харесва, кликнете на бутоните :-)

петък, 16 октомври 2015 г.

Цар Тиква

Пред зарзаватчийницата на нашето предградие гордо се пъчи цар Тиква, шампионът на Франция - 684 килограма!
С децата се спираме да съзерцаваме, а аз кой знае защо се сещам за някои не толкоз мъдри люде, та дори и държавници. Охранени и кухи като тикви. Само дето не стават за супа, не стават да ги сготвиш, ами точно обратното - те нас ни вземат за мезе.

....

Ако написаното ви харесва, кликнете на бутоните :-)

сряда, 14 октомври 2015 г.

СТРУВА ЛИ СИ ДА СЕ УДАВИМ В БИРА

Стана напоследък въпрос за спорната рекламна кампания на една българска марка бира, която съвсем откровено прави реверанс на соцталгията и въобще се опитва да намери положителни черти в една епоха, заради която все още плащаме вересии на онуй метафизично същество, наречено от комунистическите идеолози "История". "Историята, кай, ще ви съди", а след това те хващат и те разстрелват без съд и присъда. Е, къде е историята тука? Ами, няма я... А вината? Ами, само с мезета ги поемаме...
Няма нито политическа воля, нито политическа мисъл дори, която да е насочена към декомунизация на обществото. Не могло, нямало смисъл да се прави. Защо примерно да дразним ненужно лоботомизираните сталинисти, бутайки паметника на съветската армия и още няколко десетки скулпторни изрода? И затова до ден-днешен конците се дърпат от бивши агенти, а видни кадровици на режима продължават да вземат пенсии за трудов стаж, натрупан в услуга на един престъпен режим. Все едно бивши нацисти в Германия да вземат пенсии за времето, когато са работили в еди-кой си концлагер... Комптомис, та компромис! Ето ви сега компромис, ето ви Бокова, ето ви Слави Трифонов, ето ви Карбовски, Пеевски и т.н., ето ви бутафорно общество, управлявано от смешници.

Но, както и да е! Пускам няколко мои пародии на гореупоменатата реклама на соцталгията и на една долнопробна напитка, имаща общо с истинската бира точно толкова, колкото и москвичът имаше общо с мерцедеса, и алтай с кока-колата, и Бисер Киров с Боб Дилън, и Лили Иванова с Арета Франклин, и животът ни с живота на свободните хора.
Ако написаното ви харесва, кликнете на бутоните :-)