КРАТЪК НАРЪЧНИК ЗА СЪЧИНЯВАНЕ НА СВЕТОВНИ КОНСПИРАЦИИ

1. Винаги помни, че колкото и голяма глупост да измислиш, все ще се намерят глупаци, които да ти повярват.


2. Липсата на доводи в твоя полза е доказателство за съществуването на заговор, който унищожава безмилостно доводите в твоя полза.

3. Потопи истинската информация в тонове дезинформация и пълни идиотщини - така твоята основна теория ще изглежда по-убедителна.

4. Измисли някой или нещо много зло и могъщо, което да е в основата на конспирацията - ЦРУ, масоните, извънземните, рептилите, ЕС, хомосексуалистите, самотните майки, евреите, млекопроизводителите...

5. Вдъхновявай се от факта, че хората не вярват на истината, ами на това, което им обяснава защо са толкова малки и жалки и което им дава право да мислят, че ако не са били "лошите", сега животът щеше да е къде-къде по-добър, по пътищата нямаше да има дупки, сиренето щеше да е по 30 стотинки килото.

6. Облицовай теорията си с няколко истински исторически или научни факта за тежест. Започни с нещо добре известно и патриотично, което да предизвика първобитни асоциации в жадната за конспирации аудитория - хан Аспарух, Ботев и Левски, шопската салата и красотата на Кресненското дефиле.


7. Завърши с шокираща констатация. Нещо от рода на "всички ще умрем!!!". Можеш да туриш и някоя нямаща нищо общо мисъл, случка или просто фраза, която ще прозвучи многозначително и ще обърка тотално болните мозъци. Например "Народе???" или "Докога ще търпим???".


Това е! Почвайте сега да пишете! Теми - бол! Кеф ви кемтрейлси, кеф ви хаарпове, златни залежи под Симитли, нефт в Черно море, Ванга блъска по масата, българската свръх интелигентност дразни света, Сорос, пирамиди, фараони, куче, влачи, рейс, Турско робство, масонска ложа, лазери от космоса, лечение срещу рака, рак срещу лечението, 11.09, турското владичество над българското небе, умишленото съсипване на родното земеделие от уриниращи киселина ционистки крави, американците на Луната, циганите и детските надбавки, Левски и Ботев вън от учебниците, план-ът Ран-Ът и т.н.

Пък утре в сутрешната преса ще видим кой го е докарал най-сполучливо и здравичката ще се посмеем! 


....

Коментари

Публикуване на коментар