МАЧЪТ ГЪРЦИЯ-БЪЛГАРИЯ ЗАВЪРШИ 7:1

Без заплаха за живота му, без бой или някакъв шантаж Бойко Борисов си призна абсолютно самичък и с присъщата му наивна доброта, че БЕЗ НЕГО БЪЛГАРИЯ Е ЩЯЛА ДА ЗАПРИЛИЧА НА ГЪРЦИЯ!!!

Не, не го разбирайте погрешно - Бойко Борисов иска да каже, че в Гърция са го закъсали, а при нас животът е песен.

А ние пък ще се възползваме от случая и ще допълним, че вместо на Гърция родината ни прилича на Сомалия след 10 поредни години суша, нашествие на скакалци и мор по добитъка.
Бойко употребява подобни двуяки изявления така, че всеки да си ги изтълкува както му харесва, и с цел да отвлече общественото внимание от тъжната истина. Да, за жалост ние сме на светлинни години зад Гърция и би било нагло, долно и подло да се правим на "голямата работа", когато един поглед върху елементарната статистика е достатъчен, за да си изясним положението. А то е : в началото на 2011 г. минималната месечна работна заплата в "закъсалата" Гърция е 862,82 евро, докато в България тя е 122,71, т.е. НЕЩАСТНИТЕ ГЪРЦИ ПЕЧЕЛЯТ СЕДЕМ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ЩАСТЛИВИТЕ БЪЛГАРИ.

И понеже сме го подкарали на статистики, та можем да сравним и брутния продукт на двете държави : 329,924 милиарда долара за Гърция, 48,722 милиарда долара за България, т.е. и в това отношение Гърция води 7:1.
Или с други думи казано, при положение, че годишната минимална заплата в България е 3908 долара, господин премиерът би трябвало да ни сравни по-скоро със Суринам, където един суринамец печели годишно поне 3998 долара, отколкото с "гиганти" от рода на Гърция.
Благодарим ти, г-н премиер, че си достатъчно суров и коравосърдечен, за да ни напомняш непрекъснато и с подобаващата доза цинизъм докъде докара България.

А вие, драги избиратели, на това ли му викахте „силна ръка”? Хайде, моля, следващия път опитайде да гласувате за „силен ум” и "добро възпитание"!

...

Коментари

  1. Имаш малка грешка пич.Не той докара до това дередже страната, а всеки един който си стой вкъщи и си трае.Точно защото си траем сме на това дередже.

    ОтговорИзтриване
  2. мога да кажа само "благодаря" на човека, коментирал преди мен
    страната ни може да е достигнала дъното заради политиците, но само народът си е виновен, че копае надолу!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. @Анонимен Това за траенето си е точно така. Съгласен съм напълно.

    Бат Бойко може би е искал да каже, че положението на византийците се влошава драстично в сравнение с качеството им на живот само допреди няколко години. На тях тепърва им предстои на ядат хурката, митинкс.

    Дали като цяло при тях ще стане по-зле отколкото в България - не съм сигурен. Все пак техните износ на продукти, туризъм и корабоплаване/строене са на светлинни години от нашите топ отрасли.

    ОтговорИзтриване
  4. Тези, дето не си траят, си казват мнението с име, а не анонимно. Толкова по въпроса.

    ОтговорИзтриване
  5. Все пак трябва да се признае, че в едно отношение Бойко Борисов има право - при гърците има мегдан да стане по-лошо, докато при нас това е невъзможно...

    ОтговорИзтриване
  6. изказването на Б.Б. е като изцепката на пияндето от кръчмата със запусната нива, за унищожените от градушка ниви на съседа...

    ОтговорИзтриване
  7. Сандо, моля те, ако ти пращащ връзки от твоя блог към моя: hexemexe.blogspot.com , не го прави, защото са ни в клин, ни в ръкав с това, което аз поствам. Тези дни съм изтрила над 20 твои връзки, не се нуждая от този трафик. Или е бъг на блогер?
    Поздрави, hexemexe!

    ОтговорИзтриване
  8. Прави сте. Да не се гласува на избори докато лекетата не се махнат. Лъжат, че ако не се гласува цигани и турци ще ни избират управлението.
    Нека с 10-15% активност на изборите да видя кой ще ги погледне не само в Европа, ами и в света.
    НЕ ГЛАСУВАЙТЕ !!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Hexemexe, връзките комай се слагат автоматично от blogger. Аз лично никакви връзки никъде не съм слагал, а ако погледнеш под моите постове, също ще видиш чужди връзки, които не съм слагал аз.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар