New Kids On The BLOG :-)

Голямо благодарско на всички онези другари-блогъри (в случая – Амазонка) , които вече няколко пъти ме предлагат за титлата "Блог на деня" ! И държа да ви уверя, че оказаната ми чрез номинацията чест е далеч по-ценна за мен от евентуална победа и от всички възможни титли, медали и прочие бонуси! Мерси!


Специален поздрав с песента Tonight на групата-еднодневка New Kids On The Block от онези далечни времена, когато чалгата беше още грозна фантазия, а ние, дългокосите бунтари, открито се присмивахме на всички тези поп-измишльотини, изникнали от небитието по същия начин, както ни се изтърси на главата и "потребителското общество" барабар с цялата политическа и икономическа какофония.

В началото на прехода все още страдахме от илюзията, че доброто и здравият разум ще победят и че несъмнено бъдещето ще е по-весело и усмихнато от момчетата в групите-еднодневки. Но озъбеното и свирепо куче съвсем бързо се отвърза от синджира и ни погна из шубраците, изникнали из междупанелното пространство, и всеки тръгна да бяга и се крие кой-където свари. Мен съдбата ме откара на 2500км в западна посока,

Пешо и Васко се озоваха във Велико Търново, а Калин-Кината, Владо Змея, Емо Гущера и още много други сега четат тези редове от един - без съмнение - по-добър свят.



От време на време се обръщам назад, за да проверя какво се е променило в погледа на сърдития дългокос младеж със скъсаните дънки и раздърпан каскет. В крайна сметка съжалявам за New Kids On The Block - не бяха никак лоши. А и се усмихваха :-)


Коментари

  1. Честита номинация:)
    Развесели ме, като ми припомни ония хлапета. Аз една песничка се сещам от тях, "щипалка за ушите", нищо, че си беше пълна боза. Съученичките ми бяха полудяли обаче. Аз им се хилех, защото тогава бях рошава тинейджърка с протрити дънки, черни тениска и дрънчащи украси отвсякъде. Хихи, готини времена:)))

    ОтговорИзтриване
  2. :))))))))))))
    Номинацията е заслужена!

    Като се засиля и аз, срещу колко неща (в музиката) навремето съм дуднал и съм се присмивал, а сега ми се виждат "въобще не толкова лоши"...
    На фона на ужасния entertainment продукт, който ни залива ежедневно на конвейр, от далечината на времето и критериите, и преценките се утаявят.

    ОтговорИзтриване
  3. С гордост се чувставам поздравен, щото и аз веднъж те номинирах :)))

    Поздрави, приятелю!

    ОтговорИзтриване
  4. Пак поздрави и благодарности за комплиментацията :-)))

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар