Не, БИВОЛЪ не прекали!

Без маска и без грим...


Не мисля, че реакцията на Биволъ и чуждестранните наблюдатели беше прекомерна. Напротив. Крайно време е да има реакция за всяко нещо в България, за всяка дискриминация и несправедливост, за всяка очевидна кражба и случай на корупция, за да има след това наистина последствия.
Иначе арестът на заподозрения не променя нищо нито в жалкото състояние на българските медии, нито в тоталната несправедливост на българското общество. Мой най-близък приятел загина преди една година, а още няма експертиза... без натиск от никъде няма и да има. 


А вие мислите ли, че щеше да има присъди за убийците на Мартин Борилски, ако не се бяха намесили състудентите му, ректора, посланика и лично Саркози? И знаете ли, че сега убиецът, осъден на 19 години затвор, е вече свободен? След само 6 излежани години!
Ще ви спестя моите познати и приятели в печално известния Перник, погребани без експертиза и без аутопсия. Ще спомена само един мой съученик, който се самоуби пред прокурор и трима полицая с два изстрела, въпреки че носеше белезници и при разпита са му били счупени пръсти на ръцете...

Сега погледите са насочени към България. Дано Европа обърне внимание на скандалните сделки и измами, за които плащат всички Българи.

Коментари