Накратко за присъствието на България в Европа и липсата на Европа в България

Един български министър...
Ще го кажа потихоньку, за да не помисли някой, че пак се заяждам : имайки предвид, че емигрантите са главен и вече почти единствен инвеститор в България, а европейските субсидии са основно перо в държавния бюджет, мога спокойно да заявя, че България живее на подаяния. И като се сметне, че голяма част от вноските на българите от чужбина произлизат от мафиотски кланове, т.е. от търговия с крадени коли, наркотици, просия, проституция и т.н., излиза, че става въпрос за чист паразитизъм. При това положение е напълно нормално и разбираемо, че Борисов, Каракачанов, Сидеров, Симеонов и вся остальная саботират абсолютно без притеснение евроинституциите и проституират за сводниците дядо Иван, чичо Путин и Орбан.
Забравих да вметна, че по данни от преди няколко години проституцията представлява между 7 и 9% от брутния вътрешен... хъм.. продукт на родината на Ботев и Левски, които може би биха били супер яко доволни от това постижение на потомците си, за което излиза, че са си дали живота.
Така че България не е само Троянски кон на Русия, но и на престъпността, продажничеството, ченгесарщината, мижитурщината, посредствеността, несретността, мърлявщината.
Знам, че мнозинството българи хич не се главоблъскат над тези проблеми, но мен лично като европеец присъствието на България в Европейския съюз много ме притеснява.
А като българин не ми остава друго освен да се срамувам, че на България не само й липсва европейски дух, но и се бори с нокти и зъби да унищожи Европа.

Коментари