МЕНЮ ПО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ

Четейки сутрешните новини, човек може изведнъж да усети нещо необичайно... Някакъв странен привкус да му вгорчи усещането от сутрешното кафе с кроасан или боза с кифла, нещо силно притеснително да го накара да се ущипе, за да се убеди, че не сънува кошмар, ами живее в реалния свят с реалните кандидат-депутати за европарламента... И всеки ден му се сервира поредната порция изненади със съмнително качество, но в обилно количество - Пеевски, Бареков... Станишев държи речи на митинг с палеж на европейското знаме... Абе цирк!

Днес се радваме на "новото лице" на соцпартията - кандидатката-социалистка Достена Христова Ангелова-Лаверн, за която стана ясно, че е имала някакви неприятности с френското правосъдие. Като всеки потомствен болшевик госпожа Лаверн, наричана от другарите си "АЕЦ на Партията" (ах, че романтично!) изпусна нервите си и избухна точно като атомна електроцентрала от съветски тип!

Още не мога да се съвзема от прочетеното! Какъв изящен изказ! Гали ухото като ромон на планинско поточе! Само социалистите го могат туй. Ликуй, народе, Достена ще ти е евродепутат!
"...аз ще бъда евродепутат на хората, които имат нужда от духовна и политическа храна, а не от хората, които искат да се хранят с фекалии" - заяви пред OFFNews.bg Достена Лаверн.

А вие, уважаеми читатели, с какво се храните? С духовна и политическа храна или с... А? За кое точно ще отворите човки, за да могат нашите евродепутати да ви нахранят, както подобава?
Ами така е... Ново лице, нова храна... Да ви е сладко!





....


.... 



Коментари