КРАТКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЗРЕНИЯ... С ЛЕНИН НА ЗАДЕН ПЛАН

Това беше мигновено прозрение - веднага щом разбрах, че ТОЗИ парламент ще излъчи ТОЗИ премиер, който пък ще направи ТОВА правителство с ТАЗИ подкрепа, в главата ми нахлуха апокалиптични мисли и си казах, че би било абсурдно една държава да разполага с подобен вид управление. Или по-скоро би било абсурдно за една модерна държава, докато в Булгаристан-Абсурдистан вече сме свикнали да ни управляват амеби, чехълчета, плазмодии и прочие рожби на първичния политически бульон.

Знам, че ви е писнало до болка да ви повтарят едно и също, но Орешарски е премиер с чужда мисия, т.е. кукла на конци, пусната да действа на политическата сцена, за да изпълни важни политико-икономически задачки-закачки. И Орешарски винаги е бил такъв във всичките правителства, в които е взел участие... Т.е. във всички цветове на политическата дъга... Което пък би навело по-мнителните измежду вас на мисълта, че може би всички правителства досега са били малко или много интересчийски.

Но както и да е! Историята е раждала, ражда и сега, а и ще ражда все така огромни недоразумения, от които неизменно страдат обикновените хорица. Особено болшевишката история, в чиято традиция се вписват абсолютно всички парламентарно представени партии (мутри, фашаги, червени ченгета и ченгета тюркофони). Нужно ли е да припомням за най-огромното недоразумение, чиято мисия дълги години биде прикривана и фалшифицирана от историците? Да, точно така, става въпрос за Владимир Илич Улянов по прякор ЛЕНИН, финансиран, въоръжен и изпратен от немците да прави метежи, за да извади Русия от войната и да позволи на работодателите си да изпратят войската от източния фронт на западния. И затова първият декрет на Ленин беше "За мира". А вторият пък беше "За земята", но това е вече едно друго велико недоразумение.

Та и Орешарски така - достатъчно е да разполагате с IQ малко над това на паразити от рода на кучешката тения или Бойко Бактерикум, за да разберете още от първите му изявления, назначения и намерения що за стока е. И веднага след това ви обхваща гадното усещане, че ТОЗИ премиер и ТАЗИ политическа класа въобще (начело с разните му там малоумници, размахващи полицейски палки и пистолети) идват от друга планета с единствената цел да ни уморят. Аман бе!
...

Коментари