БЪДЕЩИЯТ ЧЕТВЪРТИ ФРЕНСКИ МОБИЛЕН ОПЕРАТОР - ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ!!!


Цяла Франция тръпне в очакване на четвъртия мобилен оператор Free Mobile, дъщерна фирма на интернет оператора Free ! Всички точат зъби за евтини абонаментни планове, някои дори предполагат, че безплатни сим-карти ще бъдат разпратени на всички стари интернет клиенти на компанията, други пресмятат колко ще струват телефонните апарати, трети се питат дали обажданията до чужбина също ще са безплатни...


Ама много са наивни тези французи значи! Защото ние сме винаги с няколко дължини пред тях! В България Free Mobile съществува вече и даже има свои магазини. И то не къде и да е, ами в дунавската перла Козлодуй!
Е, засега българският Free Mobile представлява само малък магазин за телефони, но съвсем скоро смята да се разрастне и да служи за пример на френския си „колега”, който съществува от около година и нещо, но само на хартия.
Досещате се, че всъщност става дума за кражба на интелектуална собственост – българинът е откраднал, както обикновено, логото на френската компания. Иначе между френския Free Mobile и българския такъв няма нищо общо. Това обаче не попречи на френските geeks да се вържат и да започнат да коментират по форумите колко било тъпо да се краде лого и да се питат дали въпросният магазин се намира в Русия или България.
 В крайна сметка кражбата може би ще има положителен резултат – французите ще научат най-после нещичко за България. 



....

Коментари

Публикуване на коментар