Гоце и Симо си пристанаха (пак)! Две партии – един търбух


Чета и рева като гайда от умиление. Симеоновата НДСВ и гоцевата АБВ, две формации – една борба. Двама лидери, а съвест никаква. Най-после се събраха, най-сетне си пристанаха.

Като Ромео и Жулиета, Квазимодо и Есмералда, Джинджър и Фред, Лаурел и Харди... Естествено и красиво!

Симеон и Първанов – Сульо и Пульо, Дървосекача и Авджията на българската политика отвориха отново сърцата си един за друг в името на общите интереси и общия келепир. Ето, че след кулминацията на политическата мерзост с доведения от чужбина цар, чрез който БСП се завърна в играта и разчисти пътя за светлото (си) бъдеще и още 100 години ходене по мъките за българския народ, пред очите на уважаемите зрители се разиграва развръзката на пълкления сценарий – картите падат и Гоце Първи се прегръща със Симеон Втори за нови чудовища от рода на Тройната коалиция.

Заедно са! Като Бони и Клайд, Марк-Антоний и Клеопатра, Пижо и Пенда...

Не, не сънувате, каквото е било писано (в партийната сметка), това и става. Защото и на идиотите вече им е ясно, че цялата система със създаването на нови и нови партии и с чинното предаване на щафетата/властта е предварително замислена и изпълнена перфектно от шепата партийни лидери и съотборници в олимпиадата по политическа мърсотия.

И когато всеки следващ дойде на власт, общите интереси на кликата отново са порядъчно обслужвани, пионките на „нашите” хора са стратегически разположени по важните службици, а към чужбина се отправят следващите вълни от разочаровани емигранти, за които родината се е превърнала в ад.

Гоце и Симо, две партии – един търбух. А надежда вече няма.

Коментари

  1. Е това то.Пък аз пия чаша след чаша от сума и време насам и се питам понеделнишки, какво им става на тези хора?то сватба било-сега ми се изясни на пияната главица.

    ОтговорИзтриване
  2. Хубаво е, че коментирате, защото пълното оглупяване е нещо страшно, даже бих употребила чуждите думи"пиянството на един народ". Ние не живеем в собствената си страна, това е територия на Гоцевци, Симовци, Трактори-Доганоглувци- с една дума еничари, кръвопийци на българска кръв. Родината е обезкървена и спасение няма,освен Терминал 1 с 2. За там съм и аз!Бог да ни е на помощ!

    ОтговорИзтриване
  3. Онзи ден се върнах от БГ,положението там е безнадеждно...Тъпо,сиво,чалгаджийско...

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар