А в другите държави хората действат, вършат работа, правят реформи.... Будали!

У нас пак нищо не се прави, пак се стои със скръстени ръце и нещата вървят на самотек. Пак съдиите пускат разбойниците на свобода, пак номенклатурчиците вилнеят така, както и кърджалиите навремето не са вилняли. Премиер Бойко излезе с довода, че по време на криза реформи не трябвало да се правят... Както впрочем и ремонт на апартамент. Мъдро!
В другите страни обаче са бая по-тъпи от Бат Бойко и затова се мъчат да правят нещо, когато могат да седят и да се извиняват я с кризата, я с предното правителство, я с президент, я с качеството на материала.

Абе, Бат Бойко, държава нито се прави, нито се управлява с гледане! Вземи пример от бай Сарко как във Франция се бият за реформи. Ето, ако не си имал време да видиш по телевизията друго освен собствения си образ, моля, предлагам ти кратко филмче за битките от миналата седмица в Лион. Приятно гледане и дано ти дойде ищях за реформи.

Коментари

  1. Когато има пари и знаеш как, всичко е много лесно!
    То по време на криза се прави наука, за да можеш да дръпнеш напред след кризата, но Борисов каза, че сега няма пари и за наука!
    Е, какво крадат като няма пари ?
    Аз не знам, но сигурно те знаят!
    Жалко за нас!

    ОтговорИзтриване
  2. Парите не падат от небето, ами от здрава икономика - компетентна работна ръка, производство, услуги, пазар. Ако държавата не инвестира в образованието и науката, бъдеще няма и не може да има, защото основната брънка във веригата - работната ръка - няма да има нужния ценз. А липсата на компетентност впрочем много добре се вижда дори и на ниво "правителство" :-)))

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар