И все пак... внимавайте с кого се целувате...

По повод Световния ден на целувката.

Моля, полюбувайте се на двамата най-страстни целувачи в световната история и ще разберете какво имам предвид.

Леонид Брежнев и Ерик Хонекер, сатрапи сред сатрапите, главорези сред главорезите, велики пълководци на антихуманизма и мерзостта.
Но и те са в крайна сметка хора, и техните сърца не са чужди на любовната страст.При всяка среща между двамата колеги-диктатори ефирът трепти от желание за прелюбодействие.


Ето, на лицата им е изписано колко е трудно да се удържи напливът на чувствата!


Тази единствена по рода си декларация на универсална любов, подпечатана под суровия поглед на другарите от политбюро, е извор на вдъхновение за няколко поколения творци, пресъздали в произведенията си красотата на болшевишкото съвкупление.
Хора, помнете и не забравяйте, целувката на тези гадове и техните производни все още мирише на смърт!Коментари

 1. Като се замисля, че съм родена на датата на Брежнев и ми иде да се гръмна, ако някой посмее да сравни целувката ми с ...неговите, гъррррр :)))

  /но пък като анализираме факта, че за да прави сравнение, ще трябва да има и опит, вече не му завиждам, ...ъъъ, нито на себе си, ако има такъв с предходен опит, някъде, някога пхахаха/

  ОтговорИзтриване
 2. Е, датите са доста субективен критерии за целуване. Съвпадения има много - и аз празнувам рождения си ден с Брежнев на 19.12, но никога не съм налитал да целувам сбръчкани старчоци. Или поне нямам такъв спомен :-))))

  ОтговорИзтриване
 3. Отщя ми се да се целувам с когото и да е...
  :)))
  За три дни ще ми мине.

  На много хубава дата сте родени!
  На 19.12. е родена майка ми.
  А и любимата и актриса - Анастасия Вертинская...
  Хубави хора, ей... :)

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар