Нашествието на Генно МУТРИфицираните Организми (първи български филм на ужасите)


Граждани, положението е критично! Отвсякъде ни заливат с Генно МУТРИфицирани Организми, а ние се караме за маловажни проблеми. В същото време Мутрифицираните не дремят, ами вършат работа, защото е добре известно, че луд умора не знае. Мутрифицираните са дръзки и безскрупулни, така че за да се неутрализира един Мутрифициран, трябват поне десет Нормални. А нямаме!


Мутрифицираните са психопати, които хич не ги е еня за общество, природа, държава, деца, училища, култура-мултура и прочие подробности, защото считат, че единствено и само тяхното грамаданско его трябва да стои изпъчено като еректирал фалос в центъра на вселената.

Тяхната сила се състои в това, че действат напук – напук на добрия вкус създадоха чалгата, напук на здравия смисъл гласуват за маргинали в политиката, напук на родолюбието съсипват родината си, разхищават богатствата й, бетонират бреговете й, съсичат горите й...


И разбира се, те зная всичко и се намесват авторитетно в споровете при всеки удобен повод.

Знаят и за евроко-институциите, и за климатичните проблеми, и за нужните-ненужни езикови реформи, и за копулацията при членестоногите, и за скритите марксистки убеждения на Обама, и за ползата от тютюнопушенето при пеленачетата, и за естествената лекота на смъртната присъда... А напоследък особено се наслаждават на изказвания относно техните братовчеди – Генно Модифицираните Организми. И изтъкват неопровержими доводи в защита на последните – учените (платени от Монсанто) не знаели със сигурност дали ще има негативни последици, отглеждането на подобни култури можело да е доходоносно, това било бъдещето на света... Така де, важна е валутката и кльопачката, а моралната страна на въпроса минава автоматически на заден план. На кой му пука за това, че ГМО-тата ще се кръстосат постепенно с генно нормалните организми? И на кой му пука, че генотипът, създаван от природата (или Господ?) в продължение на милиони години, ще се съсипе за няколко лета? Вижте само колко е забавно – хитрият човек ще сложи ген на риба в ягодите, за да ги предпази от измръзване, и ген от говедо на доматите, за да растат по-бързо... Голям праз, че вкусът не е същият и че задниците ни растат с по колограм на ден и придобиват формата и миризмата на втасал хамбургер! Важното е, че сме излъгали природата.


Предполагам се досещате обаче какво става, когато играем карти с дявола... Винаги нещо недоглеждаме и след това ние сами сме си виновни за сполетелите ни нещастия.


И не знам защо на акъла ми идва идеята, че половината българска обработваема земя пустее и че лъже-дебатът около ГМО е само прах в очите и оправдание за безкраен мързел и нехайство. Mоже пък само така да ми се е сторило, но във всички модерни държави земеделието живее благодарение на държавни помощи, а в отрасъла са заети около 5% от трудоспособното население. Не си спомням също така наскоро да е имало глад в Европа, който да обоснове нужда от спешно развитие на ГМО. Освен това единствените евентуални консуматори на ГМО по далечните кътчета на планетата, където хората страдат не от мързел, ами от реални бедствия, са... неплатежоспособни.


Така че, драги Мутрифицирани биолози, генни инженери, Аврам-БАНаджии, мениджъри на ТКЗС и прочие специалисти, идеята ви за отглеждане на ГМО ми изглежда отчайващо идиотска. Оставете природата намира и се заемете с обработка на собствените си мозъци, та белкем поникне нещо от тях!

….

….






Коментари

  1. Интересна статия. Наистина в момента е така в нашето общество. Но много малко са активните хора в България. И продължават непрекъснато да намаляват.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар