По безочието му ще го познаете - Ангел Джамбазки

 

До вчера се бореше като бясно куче и отхвърляше в европейския парламент всички отправени срещу България критики, в това число за нарушаването на човешките права и погазването на свободата на словото, а днес Джамбазки се опитва вече да извлече полза от убийството на един борец за демокрация и защитник на републиканските ценности, използвал карикатурите на Мохамед в урок за... свободата на словото! 

А как ли би реагирал същият този крайно-десен консерватор, ако Самюел Пати или някой друг изучава/направи карикатури на Ботев и Левски? Ами ще ви кажа как - българското общество вече
крещя "на сапун!" за три ромчета, снимали се с портрети на видни българи... Ръкопляска и на убийството на един 17 годишен афгански мигрант... И все така ръкопляска на насилието и дискриминацията и отказва да приеме Истамбулската конвенция, бореща се срещу тях.

Та, каква е разликата между българските консерви, подиграващи се на "еврогейските толерасти", и талибаните? Методите на линчуване са различни, но манталитетът е същият.
Освен това Самюел Пати не е учител по право, ами по история/география... А убиецът пък не е мигрант, ами чеченец, т.е. руски гражданин. Но явно на Джамбазки пак са му се премрежили очите от алкохолните изпарения и вижда само това, което му е удобно да види. И в опитите си да използва всеки удобен случай за напомпване на нацистката си пропаганда, ражда обичайните интелектуални изпражнения. 
 
Иначе тези дни близки до Джамбазки и до агент Иван показват достатъчно добре истинското лице на българските патрЕоти, които дори не крият намеренията си за разчистване на сметки с протестиращите срещу правителството и главния прокурор българи.



Коментари