За днешния вот в европарламента за присъединяване на ЕС към Истанбулската конвенция

"Евродепутатите осъждат атаките и кампаниите срещу Конвенцията в някои страни, които са основани на умишлено неправилно тълкуване и невярно представяне на нейното съдържание пред обществото."


 В една фраза е обяснена цялата истерия около Истанбулската конвенция в България.
Хибридното мероприятие на нацитата със съпровождащия ги медиен апарат обаче постигна своето, след като цял един народ се впрегна да реди клетви и анатеми срещу "джендърите", "толерастите" и "еврогейските ценности".
Съответно, гласувайки "против" или "въздържал се"на вота за незаконодателната резолюция за присъединяване на ЕС към Истанбулската конвенция, мнозинството български евродепутати доказаха, че не са никак далеч от нивото на народа си и че тяхната цел не е да го поведат към Европа, ами да сведат Европа до България.
Още един "исторически компромис" и още едно историческо разочарование от липса на европейски дух, прогресизъм, кураж и здрав разум у българските евродепутати.
Предлагам при следващо гласуване в европарламента нашите хубавци просто да се изправят и да започнат да се тупат по гърдите, крещейки "булгар, булгар!"



Коментари