СЛЕДИЗБОРЕН ЦИРК "БСП"

Голям смях падна пак благодарение на дементната Столетница, която за кой ли път вече се чуди кой й е напълнил памперса, кой е виновен за изборния провал и всичко останало... А отговорът е само един - за последния четвърт век, както впрочем и през последната година и нещо, управлението на полупотопената ладия, наречена България, е било изцяло в нейни ръце и повечето зулуми са лично нейно производство. Нейно и на московския бащица де, защото не бива все пак да забравяме чии интереси обслужват товарищите Станишев, Гоце и прочие. И кланият-недоклан изборен закон, позволяващ всякакви злоупотреби и машинации също е нейно отроче, както впрочем и всички анти-демократични и анти-европейски прояви напоследък  (в Бобов дол, а и другите очевидни изборни измами, горене на европейски знамена и т.н.).
Особено комично се получи с непредвиденото избиране на Момчил Неков за евродепутат благодарение на преференциалния вот. Тук разбира се лъсна голата истина - Столетницата играе на демокрация с не дотам демократични прийоми, като например инструкции за гласуване и т.н., каквито в други държави биха били незаконни, но в България са редовна практика.
И ето, хашлакът Момчил Неков, първоначално изтипосан в листата на БСП за запълване на бройката и за демонстриране на майчино чувство спрямо комсомола, изведнъж се оказа първенец в изборната надпревара, измествайки Станишев от челната позиция и изритвайки парашутираната от Страсбург Достена Лаверн обратно в гнилата Франция.

Последвалата реакция съответно отговаря на демократичния дух на Партията. Висши кадри открито започнаха да бият отбой и да разкриват картите си, показвайки на всички истинската си същност, която без маска и без грим мяза повечко на гьонсуратлък, отколкото на напъпила роза.

Първа пробва да сътвори "опорна точка" Мая Манолова - станала била "техническа грешка". От което излиза, че червените роботи, гласуващи безцеремонно за БСП от зората на демокрацията до днес, явно са бъгирали нещо... Е, по-досетливите измежду нас бяха зацепили вече де, но все пак бе хубаво да го чуем от сладострастните устни на Майчето. Това обаче означавали ли наистина, че Партията контролира вота? Защото ако е така, БСП наистина няма място в демокрацията, а изборните роботи са за скрап.

Втората "опорна точка", подлагаща под съмнение здравия разум на червения електорат и въобще изборните резултати, бе изразена от една друга цветнокоса примадона - Илияна Йотова. Според нея Момчил Неков бил прекалено млад и неопитен, а европарламентът не бил училище... Ах ти, другарко-кугарко, такива ти били плановете, а?  Значи неуките миньори в Бобов дол са гласували за тебе, Майчето и вся остальная с надеждата, че ще ги понаучите на това-онова? Значи всъщност искаш да си пазиш Момчилчо до себе си, за да го учиш самата ти на занаята, в който вече толкова време вриш и кипиш? Разбирам те напълно, нооо в демокрацията вотът е свещен и неприкосновен и никой не може да накара народния избраник да изневери на оказаното му доверие и да се откаже от топлото местенце в брюкселската соба със съответната заплатка и разните му там други екстри. А освен това в Брюксел Момчил със сигурност ще ти намери достойна заместничка зад някоя витрина.
Не, наистина, не си правете сметки да си признавате фалшификациите безнаказано, защото вече дяволите ще ви вземат!

Това е, другари, излагацията на БСП е пълна и въпросът за оставката на настоящото правителство от палячовци е по-актуален от всякога. Обирайте си крушите преди да сте я втасали съвсем, банда лъжци!

....
....
....



Коментари

  1. Другарю Неков пикаещото момченце те зове. След 5 години никой няма да си спомня нито за СерГей, нито за който и да е гей от ЦК на БСП, а другаря Пирински ще те насочи към най-добрите швейцарски банки . . .

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар