Дръж се, земьо, мораториум те пази... от чужденци...

Нямам никакви негативни чувства срещу простащината и простаците. Напротив - мога с часове да гледам заседанията на Народното събрание. А когато пък пред очите ми се появи Волен, Серго, Бойко или Местан, направо се чувствам като нещо средно между Микеланджело, Моцарт, Айнщайн и Чарли Чаплин!
То бива циркаджилък и паразитизъм, ама тия "депутати" бият всякакви рекорди по мерзост! Последното им "велико" изобретение бе продължаването на мораториума за закупуване на земя от чужденци... Земята била евтина и затова не трябвало да се продава на иностранците... Сякаш някой се е залетял да изкупува България! Защо бе, депутатчета, защо се дърпате? Аз викам, ако отнякъде се пръкне най-случаен купувач, да му харижем всичко даром, та белкем нещо стане в тази страна, белкем се отървем от парламентарната паплач! Това обаче си е лично мое мнение без претенция да ангажирам някого с него, най-малкото чужденците, които за жалост не са достатъчно глупави, за да си сложат таралеж в гащите с българска земя... Вече веднъж се излъгаха с имоти край морето, втори път няма да дойдат, колкото и да ги викате.


Тъй че не оставайте с грешно впечатление, моля! Цените са такива именно защото в България най-сетне действа пазарният принцип на търсенето и предлагането. И ако цените са ниски, то това е така, защото никой не купува и на никой не му пука за земята.

А благодарение на парламентарните комбини цените на земята хептен ще паднат и всичко ще се изкупи от сегашната управляваща клика за жълти стотинки. В същото време Европа ще ни наложи глоби, които пак ще се плащат от крепостните селяни. И съвсем скоро след това мораториумът ще падне. Обаче прасетата междувременно вече ще са се наплюскали и всичко ще е така, както винаги е било в тази пародия на държава, наречена България - битият си е бит и т.н., а виновни и наказани няма.
Всъщност, единственото хубаво нещо в цирка покрай мораториума се заключаваше в общия вот Атака-Герб-БСП, което показа нагледно истинското лице на уж взаимоизключващите се политически формации, произлизащи от редиците на БКП-ДС и събрали се отново в името на келепира. Та пропуска ли се такава възможност?! И без това друго освен земя май не остана за крадене...

Крайно време е депутатите - или за каквито там се считат - да гласуват един мораториум на свинщината и да се оттеглят вкупом и грухтейки от Народното събрание!



Снимка : mediapool.bg









....

Коментари