ПРАВИТЕЛСТВОТО НА АБСУРДА



Каквото гласувало, такова се обадило.
Съвсем логично е след абсурдни избори с абсурдни резултати народонаселението да се сдобие с абсурдно правителство, ръсещо абсурдни инициативи.
Всъщност, точната дума в случая не е "абсурден", ами "ретрограден". Да, Орешарски е не само циник, подиграл се по небивал начин с учителското съсловие, но и ретрограден тип, готов да жертва здравето на съгражданите си в името на нечии интереси.

Орешарски е фурнаджийска лопата, конформист и опортюнист, преминал през всички разцветки на политическата боя, за да се облажи възможно най-добре с кокала на властта. Той просто е поредният лобист и лакей на монополите. Иначе как бихте обяснили факта, че вместо да се заеме с изключително сериозните проблеми на държавата и обществото, Орешарски решава да отмени една от мерките, чрез които се доближаваме съвсем мъничко до цивилизованите държави, т.е. забраната за тютюнопушене на обществени места? Защото подобно безочие няма наистина никъде по света! Представете си само, държавата с най-нисък жизнен стандарт в Европа, чийто народ е с най-ниска продължителност на живота и с най-високо ниво на сърдечно-съдови заболявания, отменя закон, грижещ се за доброто здраве на хората!!! И то по инициатива на премиер, дошъл на власт с мандата на социалистите!

Това е то! Гласуваш за вулгарния и брутален ББ, получаваш наглия и циничен Орешарски. На печелившите - честито! 

Долни сте, другарчета, долни, мръсни и подмолни!

Новото съглашение на мерзавците
 ...


Коментари

  1. България е страната на подмяната. Медиите ни изцяло подменят действителността, изкарвайки ни просяци, босяци и гладници, а политиците взеха, че подмениха целия вот на суверена. Те ти, булка, Спасов ден...

    ОтговорИзтриване
  2. За подмяната съм абсолютно съгласен.
    Но колкото и да подменят нещата едни точно определени господа и дами.
    Ще има видов ден и тогава - каквото почукало ще е водещият лайтмотив.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар