ПРЕМИЕРЪТ ВРЪЧИ ДИПЛОМА НА АРНОЛД!


При паметната среща между двамата културисти премиерът на република България награди колегата Арнолд с почетна диплома, с която преди време бе наградил и сам себе си. Двамата мъжкари стиснаха ръце, тупнаха се приятелски по биволските плещи и изкрещяха с все сила девиза на премиера "ДВА МОЗЪКА, ЕДИН МУСКУЛ", прерязвайки същевременно с ножичка лентата на новозародилото се приятелство между щата Калифорния и Задунайската Губерния.
По-късно премиерът Бойко Борисов сподели с антуража си, че дълго се е двоумял и не се е решавал какъв девиз да избере, като другите предложения са били "Луд умора не знае", "Залуду работи, залуду не стой", "Як като бик и почти толкова умен" и "Луд изяжда и два зелника, стига да има кой да му ги даде", което донякъде издава искрената аграрно-гастрономическа насоченост и енергоемкост на нашия любим държавник.
(Главна дирекция "Хумор, сатира и забава")

Коментари

  1. Къде остана езикознанието?! От художествената галерия направо в Бояна. Изобразително изкуство, кино- това добре. Ала другарят Сталин е написал и труд за езикознанието. Та точно тук изостава нашият премиер. Редно е да се захване и с езикознанието...

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар