«ДУПКИ ПРОБИВАМЕ ВСЯКАКВИ» - ИЛИ КАК ЩЕ ПРЕБОРИМ ДОГАНЩИНАТА, РАЗРУШАВАЙКИ БАРБЕКЮ В БОЯНСКИТЕ САРАИ


Както казват иронично в родния край на Гоце "Епа нема що!"

Голяма работа, демек.

Само това ли успяха да измъдрят и само толкова ли им стигат силиците срещу Доган? Да му бутнат един навес? Това ли е потресающият резултат от заканите за война, мъст, бомбардировки, разчекване със слонове, забиване на кол и лишаване от десерт?


На мен пък ми хрумна една друга идея. Нищо чудно самият Сокол да е искал да го бутне, но с държавната намеса мероприятието ще му излезе съвем на кяр, защото колегата Цветанов ще довтаса с багера и ще му свърши работата безплатно... А останалото е прах в очите на данъкоплатците, финансирали още веднъж преко волята си строителния гений на агент Сава. Бас ловя, че цялата съдебна процедура е излязла по-скъпа от фамозния навес-барбекю.


Припомням на уважаемите граждани, че Доган е философ по образование, доносник по професия, а по призвание влиза в категорията "специалист по всичко", способен както да си даде мнението за построяването на цял един язовир, така и да получи необходимото възнаграждение от няколко милиончета за иначе безценната си намеса. Защото е добре известно, че Доган да ти построи язовир е все едно архангел Михаил да ти нареди плочките в банята – след това и бомба да ги удари, пак ще издържат, та даже и църква ще ти построят до блока в памет на Великото Чудо, а Светият Синод ще ти цака пари за восъчни свещи и тамян.

В случая с Доган най-вероятно ще вдигнат минаре с петолъчка отгоре.


Хак да му е на Сокола! Как ли ще преживява сега без скара в двора си? Предлагам следващия път да му конфискуваме и джезвето, защото без кайве със сигурност ще му стане още по-неконфортно и горчиво ще се разкае за придобитите милиони.

Коментари

Публикуване на коментар