БОЖИДАР ДИМИТРОВ – И ДЕЦА ЩЕ ВИ НАПРАВИ...


Божидар Димитров, великанът на историческата мисъл с мълниеносна кариера на доносник в ДС, който заслужено получи службичка на министър без портфейл по повод приятелството си с Бойко Борисов, отновно огря поизмръзналите напоследък “земи болгарски”, та и комшиите, с лъчите на бляскавата си мисъл!


Световнопризнатият чертожник на светло бъдеще откри лек срещу дълбоката демографска криза и увяхващото либидо на балканския лев – ЩЕ НИ ПРАВИ ДЕЦА “ИН ВИТРО”.

Въх, Пенке, как не се бяхме сетили досега?!


Кат’ нямаме ищях за създаване на челяд поради липса на средства, чичко Божо ще ни излекува с “ин витро”.

Кат’ сме отчаяни и се чудим къде да търсим работа и прехрана, чичко Божо ще ни боцне яйцеклетката със сперматозоидче и всичко ще си дойде на мястото. А донор може дори да е самият той, защото е щедър и осъзнава нуждата от прераждане в интелектуалната традиция на нео-комунистическата олигофренщина . И запомни, народе, че деца се гледат с любов, а не с кебапчета и банички!


При оплождане “ин витро” се раждали по няколко деца накуп – толкоз по-добре! Където три, там и четири-пет-шест! Чичко Божо ще им се радва и ще чете плодовитите статистики за плодовита нация, зачената частично от него самия.


А за капак на всичко Божидар Димитров предлага да внасяме българи и от чужбина. Ето, Симеон Сакс-на-макс и Сиси Боата Станишев са чудесен пример за вносна продукция – леко бракувана и с изтекъл срок на годност, но функционална и забавна. В същото време обаче сигурно ще трябва да обявим мораториум на износа на човешки материал, за да предодвратим постоянното течение, породено от отварянето на врати при безпричинно влизане и излизане във и от републиката. А какво по-хубаво от една регулация с телени мрежи и минни полета по границата?! Абе, класиката си е класика!


Ех, Божо, Божо! Божи дар и божествен дирник такъв, откъде се довлече и ти, та превръщаш живота ни в една безкрайно дебелашка първоаприлска шега.


...

Снимка: уикипедиа

...


Коментари

  1. Ужас. Напомни ми на историята от "Изток-Запад".
    Тези хора нямат грам акъл в главите си.
    В десятката си, 100 %.

    ОтговорИзтриване
  2. "Изток-запад" е много добър филм. И най-интересното е, че историята на главната героиня (ролята се изпълнява от Сандрин Бонер) е почти идентична с тази на баба ми.

    Иначе и на мен ми е чудно по силата на каква логика ние, емигрантите, ще се върнем в страната, от която сме избягали заради разните му божодимитровци, и то при положение, че същите тези божодимитровци са си все там и безчинстват по същия начин, както винаги са безчинствали - с дебелашката наглост на червените прасета, валящи се самодоволно пред очите на света в клоаката на собствената си мерзост.

    ОтговорИзтриване
  3. Поглед зареян в далечното бъдеще...
    Откъде ли ми е толкова познат? ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Много унизително наистина. Червенотиквеничковчетата, както обичеше да ги нарича баща ти, не знаят нищо за хората и те не ги интересуват. Те са на по-друго ниво, разкрояват карти и народи, грижат се за масите и пият вината с мезета. Но най-вече нямат страх и срам, два от най-явните симптоми на съвестта дето ни прави да сме човеци.

    ОтговорИзтриване
  5. "...пият вината с мезета..."

    !

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар