Комунистите щурмуват ЮНЕСКО с лодка еднодръвка...

Подобни новини няма как да не ме развеселят! Ирина Бокова, потомката на великолепно партийно котило, оставило в родната ни история незаличими следи, превърнали я (историята, а не Бокова)в жалко подобие на гащите на склерозирал старец, СЕ Е КЛАСИРАЛА ВТОРА НА ПЪРВОТО ГЛАСУВАНЕ ЗА ШЕФ (ЧИЙФ) НА ЮНЕСКО!!!

Досещате се, че единствено универсалният официоз "Стандарт" би могъл да поднесе информацията в реторичната традиция на неговия предтеча "Роботническо дело"... Защото след това в текста се споменава и броят гласували - 57, от които 22 са дали гласа си за Хосни, а цели 8 (осем) за нашата червенокоса газела Ирина Бокова. Което пък ми напомня за онзи виц от времето на комунизма, разказващ как на едно рали, противопоставящо Мерцедес на Москвич, Москвичът се класирал втори, а Мерцедесът предпоследен... При наличието на само двама участници, разбира се...

Браво, Ирина, браво, Бокова! Продължавай да дерзаеш и да ни радваш с безумните си мечти!

Коментари

  1. Бокуш да ме представлява,
    първа радост е за мене.

    Не можем да се отървем от тия и това е. Подават си в секи и все са те и всичко по тяхному се случва, а ние в лайна до кръста.

    ОтговорИзтриване
  2. ох, стресна ме с тоя курсив, добре че дочетох докрая

    ОтговорИзтриване
  3. Че тия хора живеят в измислен свят е ясно. Не разбирам защо обаче толкова много държат и ние да живеем там.

    ОтговорИзтриване
  4. Поредната порция смех от тайните явочни квартири на нашите другари - напомня ми на София-Олимпийска столица и Монката Паси - шеф на НАТО

    ОтговорИзтриване
  5. Ами то, като погледнем от друг ъгъл, и ООН е една организация, тури му пепел... Щом Либия оглавяваше Комисията по човешките права!

    ОтговорИзтриване
  6. Да, а Васюки е световната столица на шахмата :-)))

    ЮНЕСКО наистина е абсолютно корумпирана организация от съветски тип. Но нашите юнаци са прекалено жалки мижитурки, за да точат зъби за каквото и да било. Да си стоят на топло из посолствата и толкоз!

    ОтговорИзтриване
  7. От как се помня, фамилията Бокови ми е натрисана нон-стоп. Аман! Няма ли по-подготвени и кадърни, че да не четем само за тях. А ЮНЕСКО са си пълна скръб. Не знам защо изобщо съществува като организация, след като нищо не върши. Може би за да се стремят нашите номенклатурчици към шефското място?...

    ОтговорИзтриване
  8. Опитвам се,(но винаги-неуспешно!:)-да разбера защо бившите комунисти-са кандидати задължително за страните от ,,прогнилия" запад и никога и никой от тях не е пожелавал да живее в страни от ОНД,да кажем...Дали пък това не е част от стратегията им да съсипят и техния статус,както го сториха с нашия навремето,докато бяха част от Политбюро,да кажем...Тежко ни и горко с подобна пасмина!

    ОтговорИзтриване
  9. Нещо само комунистите са ви виновни май?
    А какво направиха вашите демократи?
    Костов, "Царчето", ... сасипаха всичко, градено от цял народ за 50 години...

    ОтговорИзтриване
  10. Драги Анонимен,
    Да, комунистите са виновни за всичко. За Костов - може би също съществуват съмнения за червено влияние, за "Царчето" в доста голяма степен, а за Луканов, Виденов, Беров и Станишев - вината е неопровержима и без мезе.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар