Surprise!

Въргалям се в кревата на чуждоземския хотел, а заради часовата разлика не мога да заспя... Решавам да видя какво става из блогосферата и тихичко включвам лаптопа, като много внимавам да не събудя жената... И въпреки старанието си - хлъцвам от изненада! Поради неведома причина десетина от най-верните ми последователи са изчезнали безследно!

След първоначалното стъписване попоглеждам насам-натам из интернет и установявам, че феноменът е глобален и засяга всички блогъри. Успокоявам се - няма нищо лично ;-)

Значи вината пак е ТАМ!
Аман от комунисти бе!

Коментари

  1. Сандо.
    Същия sueprise и при мен.
    Аман наистина, то нямат свършване тези болшивики

    ОтговорИзтриване
  2. Да, вярно, аз например съм се регистрирала като последовател на Вашия блог, защото много ми харесва как го правите и не съм се отписвала, а сега не се виждам... Забелязвам, че и при Иван Бедров липсват към 15-20 последователи.
    От моя блог, който имаше 4 последователи, сега са клъцнати 2-ма...
    Но всъщност това, което най-много ме порази напоследък, беше как СЕГА в неделя си автоцензурираха няколко страници с няколкостотин мнения към първото обръщение на Сашо Дончев към читателите (по повод опита на Гоце да ги смачка).
    СЕГА наистина е ляв и центристки вестник, но беше единственият наш вестник, който фанатично пазеше всяка една дума на форумците си от няколко години, откакто изобщо имат форум...
    Не знам какво става.

    ОтговорИзтриване
  3. Аз отначало се стреснах! Викам си - за един час ме напуснаха цели 14 "последователи". С какво ли накривих на толкова много хора? Притеснение: къде сбърках? След това гледам, че и аз съм изчезнал от много места. Ха сега, де! Какво ще си кажат тези хора - че съм ги "изоставил"? Двойно притеснение. А жена ми вика: "Не си ти, "онези" са сгафили нещо..." Права се оказа... както винаги... Ама, виж, за болшевишкия заговор и тя не се сети!

    ОтговорИзтриване
  4. При мен се наблюдава същият феномен ;))

    ОтговорИзтриване
  5. Не се панирайте.Не са комунистите, тях не ги бива много за тая работа. Някакво нововъведение в блогър. Ей това не им харесвам на компютърджиите. Тъкмо свикнеш с нещо и вземат, та го променят. И да ме извинят, ама никак не е демократично, нито питат, нито предупреждават.Освен ако не съм пропуснала нещо. След дъжда качулка обясняват тук какво и защо:
    http://knownissues.blogspot.com/2009/02/you-may-have-noticed-that-count-of-your.html

    ОтговорИзтриване
  6. И на мене ми се случи, първо загубих десетина последователи наведнъж, после трима-четирима от тях се "завърнаха"...

    ОтговорИзтриване
  7. Блогър (идва от корена *блг, от който и Българ(ин)) просто обнови последователите, за да е по - удобно да бъдат разглеждани от посетителите на сайта, т.е. като по - ефективно средство за реклама

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар